Nieprofesjonaliści

Pełna wersja: Proroctwo Daniela 11:28-30a
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(2017-05-09, 02:29 PM)Konq napisał(a): [ -> ]@pitupitu, Gerald, Powała

Nie czytaliście kolegi uważnie?! Trzeba się uczyć rosyjskiego i nauczyć żegnać lewą ręką - to jedyny ratunek.
Fakt. Czytałem trochę uważnie, a trochę nieuważnie. Myślisz, że chodzi o to aby masowo przechodzić na prawosławie?
Ciągle mnie dziwi jak mało domyślny jestem..... Aż strach
Prawosławni nie żegnają się lewą ręką, to mit.
Racja. Żegnają się prawą z prawej do lewej. Jak się domyślam Konq sobie zażartował więc podchwyciłem konwencjęWink
No tak! Ja nieszczęsny nie znam tajemnych znaków, więc będę potępiony Sad

Wszystko ładnie, pięknie, ale ominął nas niedawno kolejny koniec świata, tym razem zapowiadany w setną rocznicę objawień fatimskich. Realiści - Fataliści 1:0 Smile
Będziesz potępiony, ale nie dlatego, że nie znasz nomenklatury. Będziesz potępiony bo nie przyjąłeś łaski.
7:0 dla BogaSmile Stworzyciela świata i ewolucjiSmile
Aha. Ja się cieszę z Twojego szczęścia
A nie z tego że masz pod górę
Jakub môgł walczyć z Bogiem
Też moźesz. Bo czemu nie?
(2017-05-15, 12:40 AM)Gerald napisał(a): [ -> ]Będziesz potępiony bo nie przyjąłeś łaski.

A ty będziesz potępiony, bo nie uznałeś Mahometa za prawdziwego proroka a Allaha za jedynego Boga.
Tongue
Z Noego się śmiali, druga wojna była zaskoczeniem, pomimo wyraźnych prognoz - trudno było uwierzyć, że tak się stanie.
Pytanie zadałam, aby zweryfikować tę interpretację.
I dlatego tylko jeszcze nie zbanowałem Marka.
Z proroków zazwyczaj się śmieją.
Ale durnych wiadomości ze świata mam dość. Tolerancja i owszem.
Ale dla dziennikarzy idiotów tolerancji brak.
U mnie przynajmniej

(2017-05-15, 12:07 PM)Powała napisał(a): [ -> ]
(2017-05-15, 12:40 AM)Gerald napisał(a): [ -> ]Będziesz potępiony bo nie przyjąłeś łaski.

A ty będziesz potępiony, bo nie uznałeś Mahometa za prawdziwego proroka a Allaha za jedynego Boga.
Tongue

Oni zabijają ludzi. To nie jest dobre
Owoce, Powała, owoce
(2017-05-15, 01:06 PM)Gerald napisał(a): [ -> ]Oni zabijają ludzi. To nie jest dobre
Owoce, Powała, owoce

W Koranie nie ma nic o owocach...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11