Nieprofesjonaliści

Pełna wersja: Największe protestanckie fora w sieci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tutaj macie jedyne w Polsce forum ewangelicznych Protestantów, które od 2 miesięcy funkcjonuje w sieci i ma się świetnie, mnóstwo tematów, coraz większa grupa użytkowników i odwiedzających. Szata graficzna na najwyższym poziomie, atmosfera świetna dzieki użytkownikom. Fajne moderatorki i administrator.

http://e-protestanci.pl

W planach mają budowę portalu ewangelicznego oraz internetowego radia, tak więc zapowiada się ciekawie. Z tego co wiem każdy chętny jest mile widziany i dostaje szansę tworzenia jakiegoś projektu.

Nie są związani z żadną denominacją i działają całkiem niezależnie.
(2017-04-20, 01:45 PM)Martyna napisał(a): [ -> ]Z tego co wiem każdy chętny jest mile widziany i dostaje szansę tworzenia jakiegoś projektu.

Adwokat diabła też?
(2017-04-20, 02:11 PM)Powała napisał(a): [ -> ]
(2017-04-20, 01:45 PM)Martyna napisał(a): [ -> ]Z tego co wiem każdy chętny jest mile widziany i dostaje szansę tworzenia jakiegoś projektu.

Adwokat diabła też?
Też, póki co rejestrują każdego. Kevinów Lomaxów i Johnów Constantinów teżTongue
Rejestracja jest prosta, a pisać może każdy Big Grin ale wątpię by Ateista lub adwokat diabła tam się rozwijał intelektualnie. Ale mozesz spróbować Wink
Niestety to forum już nie działa. Kilknięcie linku powoduje wyświetlenie komunikatu błędu.