Witam Wszystkich! Trafiłam tu nie do końca przypadkiem. Po dłuższej przerwie słucham Odwyku i nie tylko. Nie lubię sztywności i formalizmu w sprawach Bożych przede wszystkim. Nie lubię pyskuwek, ale lubię dyskusję. ŚWIADOMIE wierzę w Boga od 1990r.
Od 17 lat nie chodzę do KK. Ale mam znajomych katolików.
Poza tym lubię dobry film i książki, podziwiam ludzi rysujących i lubię różne hande made. Jestem mężatką w średnim wieku.
Cześć Joann071.

Baw się dobrze na forumie
zapraszamy na plac zabaw Nieprofesjonalnych. Można wszystko, oprócz tego czego nie można. A jako, że nie do końca wiadomo czego nie można...... To wszystko można. No, chyba, że się okaże, że jednak nie można;-)To wtedy nie można. I tu się ukazuje formalizm....niesformalizowany formalizm, taki luźny znaczy. Formalnie, nieformalny. No i takie tam...
Fajnie, że jesteś.
(2017-06-27, 10:22 PM)Gerald napisał(a): [ -> ]Cześć Joann071.
Baw się dobrze na forumie
zapraszamy na plac zabaw Nieprofesjonalnych. Można wszystko, oprócz tego czego nie można. A jako, że nie do końca wiadomo czego nie można...... To wszystko można. No, chyba, że się okaże, że jednak nie można;-)To wtedy nie można. I tu się ukazuje formalizm....niesformalizowany formalizm, taki luźny znaczy. Formalnie, nieformalny. No i takie tam...
Fajnie, że jesteś.
Dzięki, podoba mi się Twoje poczucie humoru.
Dzięki, że Ci się podoba i dzięki, że jesteś. Potrzeba tutaj jeszcze więcej dziewczyn z charakterem

cześć i witam,
kiedy będą odcinki wgrywane na yt? łatwiej tam oglądać niż na stronie, pozdro
Cześć.
Odkryłam to forum wczoraj. Przypadek? Może, ale bardziej przekonuje mnie teoria, że to "palec Boży", taka odpowiedź na aktualną potrzebę.

Cześć Samaro

Fajnie, że odkryłaś i fajnie , że palec

Witaj w klubie wiecznie pytających
Cześć Samara. Akurat przechodziłem to pomyślałem że powiem cześć. Cześć!
Dziękuję za ciepłe słowa.