Wystąpiły następujące problemy: | |||||||||||||||
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.2.15 (Linux)
|
Potop - Wersja do druku +- Nieprofesjonaliści (https://forum.odwyk.com) +-- Dział: Nieprofesjonalizm (https://forum.odwyk.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Odwyk (https://forum.odwyk.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Potop (/showthread.php?tid=1) Strony:
1
2
|
Potop - Martin - 2015-03-16 Co się stało? Forum dotknął potop. Możecie o tym przeczytać tutaj. Istny potop. Jedyne co ocalało to dane z maja 2012. Ale była wtedy stara wersja forum a przynajmniej połowa zawartości to jest spam. Pamiętam ile czasy wtedy straciłem, żeby wyczyścić ten spam. Nowych danych z forum nie ustało mi się jak dotąd odzyskać. Jeszcze się nie poddaje, ale szanse są marne. No więc pozostaje pytanie: czy próbować odzyskiwać forum z 2012 roku czy zaczynamy budować świat po potopie? RE: Potop - Waldek - 2015-03-17 Budujmy. Mogę jakoś pomóc? RE: Potop - Powała - 2015-03-17 O jo joj! A już tak dobrą (wzbudzająca zazdrość) reputację miałem! I gdzież są moje prywatne wiadomości w których Gerald jedzie mnie jak BS? Ale w sumie są też plusy: będzie można śmiało pisać bez obawy, że się powtarzam RE: Potop - Gerald - 2015-03-17 (2015-03-17, 08:58 AM)Powała napisał(a): O jo joj! A już tak dobrą (wzbudzająca zazdrość) reputację miałem!Huehuehue Nic się nie martw Powała Zbuduję Ci taką reputację, że kolejne pokolenia będą o Tobie pisać książki i żaden Izmael Ci już nie pozazdrości Ale co to jest BS? Kto tu kogo jedzie ? RE: Potop - Powała - 2015-03-17 (2015-03-17, 10:56 AM)Gerald napisał(a): Ale co to jest BS? BS to "nieokreślonego koloru samica psa". RE: Potop - Nightjar - 2015-03-17 Niedawno odkryłem Odwyk i forum, Odwyk już przesłuchałem a z forum będę na bieżąco nie musze wracać dziesiatki stron wstecz. Zawsze jest jakiś pozytyw w "nieszczęściu" Budujmy nowe... RE: Potop - Martin - 2015-03-17 O! A to zaskoczenie, wszyscy jak dotąd wolą nowe. To muszę pomyśleć czy nie podzielić wszystkiego jakoś lepiej. Ktoś ma propozycję? Aha, i przydałby się moderator albo dwóch. Kto chętny? RE: Potop - Powała - 2015-03-17 (2015-03-17, 03:29 PM)Martin napisał(a): O! A to zaskoczenie, wszyscy jak dotąd wolą nowe. A nawet przyszła mi do głowy myśl żeby defaultowo usuwać posty starsze niż 3-4 lata :-) Nie dojdzie wtedy do ponownego przepełnienia kopii. Cytat:To muszę pomyśleć czy nie podzielić wszystkiego jakoś lepiej. Ktoś ma propozycję? Na moderatora to nie bo za okrutny jestem ale pomoc techniczną mogę nieść. Tylko nie za bardzo wiem jaką, bo po ruszeniu z miejsca powinno się już samo toczyć... RE: Potop - klaudix - 2015-03-17 Też jestem za nowym forum Może i trochę szkoda starych rozmów. Ale kompletna pustka przyniesie nowe tematy albo stare w nowej oprawie. W każdym razie świeżość zawsze się przyda, z resztą wiosna idzie, więc można uznać, że to akurat były porządki po zimie I mam jeden postulat - nie piszmy ścian tekstu, kto potrafi tyle wiadomości za jednym razem przetrawić! RE: Potop - Gerald - 2015-03-18 "I mam jeden postulat - nie piszmy ścian tekstu, kto potrafi tyle wiadomości za jednym razem przetrawić!" Huehuehue Ja |