@ Catty
Ja tam uważam, że skoro się czymś dzielisz to się pod tym podpisujesz
A skoro się podpisujesz to za to odpowiadasz, bo tzn, że sprawdziłaś źródła, a nie wierzysz komuś na słowo harcerza, tylko dlatego, że ten ktoś uważa siebie z Żyda mesjańskiego i jest doktorem czy coś.
I dlatego, ja uważam, że ciężar dowodowy spoczywa na Tobie, a nie na mnie.
Tak więc skoro wierzysz temu panu, a nie wiesz skąd wziął założenie, które później starał się udowodnić, to dobrze byłoby do niego napisać zapytanie, a on na pewno Ci odpowie, a Ty nam przedstawisz jego odpowiedź
I już.
Nie ma co się fochać tylko przejść do porządku dziennego nad faktem, że chrześcijanin nie musi być łatwowierny, a nawet powiem więcej. Chrześcijanin powinien sprawdzać wszystko.
I ja mówię: sprawdzam.
P.S. Catty jak do mnie pijesz z tą PRAWDĄ to masz rację......
Ja PRAWDY nie szukam
Ja ją już znalazłem
Ale to moja prawda.
A jak wiemy, każdy ma swoją
P.S
Dodam tylko, że mówię o PRAWDZIE wiary, jakby ktoś się miał czepić nielogiczności tego zdania
Ja mam swoją logikę i moja logika jest najmojsza
Ja tam uważam, że skoro się czymś dzielisz to się pod tym podpisujesz
A skoro się podpisujesz to za to odpowiadasz, bo tzn, że sprawdziłaś źródła, a nie wierzysz komuś na słowo harcerza, tylko dlatego, że ten ktoś uważa siebie z Żyda mesjańskiego i jest doktorem czy coś.
I dlatego, ja uważam, że ciężar dowodowy spoczywa na Tobie, a nie na mnie.
Tak więc skoro wierzysz temu panu, a nie wiesz skąd wziął założenie, które później starał się udowodnić, to dobrze byłoby do niego napisać zapytanie, a on na pewno Ci odpowie, a Ty nam przedstawisz jego odpowiedź
I już.
Nie ma co się fochać tylko przejść do porządku dziennego nad faktem, że chrześcijanin nie musi być łatwowierny, a nawet powiem więcej. Chrześcijanin powinien sprawdzać wszystko.
I ja mówię: sprawdzam.
P.S. Catty jak do mnie pijesz z tą PRAWDĄ to masz rację......
Ja PRAWDY nie szukam
Ja ją już znalazłem

Ale to moja prawda.
A jak wiemy, każdy ma swoją

P.S
Dodam tylko, że mówię o PRAWDZIE wiary, jakby ktoś się miał czepić nielogiczności tego zdania

Ja mam swoją logikę i moja logika jest najmojsza