2020-12-02, 04:18 AM
@Przeemek
To ja się zapytałem pierwszy.
Ale znów, cokolwiek o tym nie sądzisz to skoro wg. wiedzy opartej na Biblii, Bóg jest stwórcą wszystkiego, czyli dosłownie każdemu atomu, każdej komórki, to jak może być w ewolucji?
Cytat:To zależy jaka jest twoja religia i co ci mówi o ewolucji gatunków? Pytasz o Boga, a nawet nie wiem czym lub kim On dla ciebie jest, to jak mam odpowiadać na temat twojego pojmowania Boga?To ty napisałeś:
Cytat:Dzisiaj jak się zapytasz "zjadacza chleba" skąd się wzięło życie, to jeżeli nie jest "religijny"(a czasem nawet jeśli jest) i nie zagłębiał się dokładnie w szczegóły teminu i nauki ewolucja, czy nawet zagłebiał się w twierdzenia swojej religii, to najczęstsza odpowiedź jaką usłyszysz jest: "życie wyewoluowało..."Więc... cokolwiek ty przez to rozumiesz. Ja jem chleb.
Cytat:Według mojej wiedzy opartej na Biblii, Bóg jest stwórcą wszystkiego, czyli dosłownie każdemu atomu, każdej komórki, to jak może być w meteorologii?
To ja się zapytałem pierwszy.
Ale znów, cokolwiek o tym nie sądzisz to skoro wg. wiedzy opartej na Biblii, Bóg jest stwórcą wszystkiego, czyli dosłownie każdemu atomu, każdej komórki, to jak może być w ewolucji?