Ej no.
Humor
|
2017-05-16, 08:11 AM
Dzieci nie mówią " o kurwa"
Chyba że je tego nauczą dorośli Więc nie klam proszę. Żart żartem ale głupi jest właśnie z tego powodu
2017-05-16, 11:38 AM
2017-05-16, 11:49 AM
Hahaha, to akurat dobre. Punkt do experiensa
2017-05-16, 12:22 PM
Nie lubię tłumaczyć dowcipów, ale w tym przypadku akurat użycie eufemizmu zepsułoby wymowę całej historii. Drogi Geraldzie, tu właśnie chodzi o bardzo-szybkie-dorastanie dzieci, po przeczytaniu tej historii, z tej książki!
Drogi mój Koniq'u
Zjebanych dowcipów tłumaczyć nie trzeba Wiècej takich nie wrzucaj i będzie git Dzieci nie mówią" o kurwa" Przyjmij to do wiadomości i wszyscy będą zadowoleni Oprócz Ciebie. Trudno, weź na klatę A jak chcesz się ze mną spierać to oczywiście zawsze możesz Tylko nie wiem po co? (2017-05-16, 12:54 PM)Gerald napisał(a): Dzieci nie mówią" o kurwa" Teraz wiem co nie tak jest w dowcipach o niedźwiedziu i zającu - oni mówią !! A przecież każdy wie, że niedźwiedzie i zające nie mówią! Przyjmuję to do wiadomości i więcej nie będę śmieszkował z głupich dowcipów o mówiących (!) niedźwiedziach.
Ech. Powała, Powała.
Wszyscy wiedzą że nie wolno szydzić z Twojej żony A ja zacznę. To będzie fopa czy się po prostu wkurzysz bo znasz swoją żonę i będziesz wiedział że mówię głupoty. Zareagujesz czy nie? Mało jest kawałôw, które mnie odrzucają, a ten taki właśnie jest. Jak to widzę to czuję się jakby ktoś szydził z dzieci wykorzystanych przez księdzów pedofilów. Proszę nie robić z dzieci potworów. Dziecko świadomie nie klnie. Kropka. Ech wætek o humorze a ja tak się wkurzyłem że mam ciśnienie e 300
2017-06-24, 10:36 PM
2017-06-25, 02:07 AM
Hahaha. A ja myślałem, że przy pomocy Rzymian. Ech, człowiek uczy się całe życie
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości