2016-12-02, 06:21 PM
Humor
|
2016-12-04, 10:10 AM
2016-12-22, 03:29 PM
2016-12-31, 11:00 AM
Jak (niektórzy) katolicy widzą protestantów.
2017-02-06, 09:45 PM
Jakby ktoś miał ochotę na naukę hiszpańskiego... ... i przy okazji na troszkę głupawej muzyczki.
2017-03-27, 04:29 PM
2017-03-30, 08:35 PM
Opowiem wam pewien zasłyszany kawał.
Idzie myśliwy i widzi dziurę, a w dziurze dwa światełka. No to mówi "uch" i wyskakuje kuna. Strzela i zabija zwierzę. Potem widzi większą dziurę i dwa światełka i mówi "uch", wyskakuje bóbr. Myśliwy strzela i zabija zwierzę. Następnie widzi duuuużą dziurę i dwa światełka. To mówi "uch". A z dziury rozlega się również "uch" i przejeżdża myśliwego lokomotywa. Koniec.
2017-05-07, 04:21 PM
Na początku Pan Bóg przyszedł do Arabów i pyta;
- Czy chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie kradnij. - Panie! My żyjemy z rabowania karawan. Jeżeli przestaniemy kraść, to jak na tej pustyni będziemy mogli wyżyć? To jest niemożliwe! Nie chcemy takiego przykazania. Przyszedł Pan do Amorytów i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie zabijaj. - Panie, jesteśmy najbardziej walecznym narodem, żyjemy z wojny i podbojów. Jak moglibyśmy egzystować bez zabijania? Nie, nie chcemy Twojego przykazania. Przyszedł Pan do Amalekitów i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie cudzołóż. - Panie, podstawą naszego kultu są kapłanki oddające się miłości w świątyni. Jeżeli tego zaniechamy, co stanie się z naszą religijnością, naszą wiarą? Nie chcemy Twojego przykazania.. Pan Bóg był już w kłopocie, ale zobaczył mały naród izraelski znajdujący się w niewoli egipskiej. Poszedł więc do Izraelitów i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A ile by to kosztowało? - Nic, za darmo. - Tak całkiem za darmo ? - Całkiem bez płacenia... - To byśmy wzięli z dziesięć.
2017-05-15, 06:32 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości