2018-09-04, 04:06 PM
Miło mi Was powitać i poznać jestem z Gorzowa Wielkopolskiego pozdrawiam ciepło Magdalena
Się witamy?
|
2018-09-04, 04:06 PM
Miło mi Was powitać i poznać jestem z Gorzowa Wielkopolskiego pozdrawiam ciepło Magdalena
2018-09-04, 11:01 PM
Cześć Magdalena
Jeszcze Gorzowa Wielkopolskiego tutaj chyba nie było i fajnie, że jest. Też miło mi Ciebie poznać, baw się dobrze
2018-09-06, 12:05 AM
2018-09-20, 12:58 PM
Cześć Wszystkim! Na odwyk trafiłem niecały rok temu, a teraz postanowiłem pojawić się na forum w nadziei, że może uda mi się nawiązać kontakt z osobami, które też są zainteresowane poznawaniem Boga.
Mieszkam w okolicach Włoszczowy, a pracuje zdalnie w firmie z Poznania. Pozdrawiam, Łukasz.
Cześć Łukasz
Nadziei nie porzucaj. Mieszkam w Kielcach. Rzut beretem do Włoszczowy. Jakby co pisz na priva, gdybyś chciał se pogadać we oczy, ładne niebieskie(ładne umownie), ale tylko weekendy zostają na ewentualne spotkania A na forumie pisz więcej bo lubię fajne i wartościowe opinie poczytać i z pewnością nie tylko ja lubię Pozdrawia ten, którego imienia się nie wypowiada bo strach w oczy kole czy jakoś tak
2019-06-23, 04:49 PM
Cześć, jestem Bastek, pieszczotliwie oczywiście mam 30 lat, bez żony, bez dzieci, bez kredytu
Człowiek z pokręconą na wszystkie strony psychiką, szukający Boga na wszelkie sposoby, jestem z pod Warszawy. Odwyku zacząłem słuchać kilka lat temu, niby pracowity ale leniwy, jedyne co mi wychodzi to przepierdzielanie życia i pieniędzy, od dawna mam wrażenie że zataczam się od krawężnika do muru, pełny marzeń i bujnej wyobraźni, naiwny i łatwowierny wierzący w ludzi, niby bystry a głupi jak but, niby mądry ale popełniający szkolne błędy, niby odważny a tchórzliwy człowiek ze skłonnościami do nałogów i kobiet )) Zarejestrowałem się aby ktoś mi dał kopa w dupę, abym ruszył się i nie przepierdzielił kolejnej dekady życia. Cenie sobie celne i szczere uwagi które wybijają mnie z mojej egoistycznej, przepełnionej wygodnictwem natury, niczym guzik atomowy. Jeszcze raz cześć.
2019-06-23, 10:25 PM
Cześć Bastek.
Fajnie, że jesteś Niezła charakterystyka, szczera i uczciwa Baw się dobrze na nieprofesjonalnym podwórku
2019-08-09, 12:11 PM
Witam i o zdrowie wszystkich pytam?
Jestem tu nowy, duchowo przemieniony i zdrowy, i w pełni fizycznie do polemiki we wzjamenym szacunku i zrozumieniu gotowy. Nie skory do kłótni i bratniej butni, merytoryczne argumenty w zgodzie z chrześcijańskim duchem wytłuszczam, ale manipulacjom nie popuszczam, dlatego w rozmowie zdarza się, że jestem uparty, ale również na konstruktywną krytykę zawsze otwarty. Pozdrawiam wszystkich z Oxfordskiej Wioski, gdzie wszystkie moje problemy i troski, zawsze staram się powierzyć Panu i Jego Słowu. Z wyrazami uszanowania dla forumowiczów, łaska z nami wszystkimi i pokój wam od Boga Ojca naszego oraz Pana Jezusa Chrystusa, zawsze oddany i wierny Panu, kłania się Przemo .
2019-08-12, 07:30 AM
A witamy, Przeemek, nikt tu jeszcze nie pisał wierszem
Zdrowie u mnie w normie, dzięki Bogu Fajnie, że wpadłeś, baw się dobrze i polemizuj, dyskutuj i manipulacje wyłapuj i weryfikuj
2019-08-17, 08:57 PM
(2019-08-12, 07:30 AM)Gerald napisał(a): A witamy, Przeemek, nikt tu jeszcze nie pisał wierszemJakoś tak nie czuje jak mi się rymuje, kiedy na forum dyskutuje Dzięki z ciepłe powitanie. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|