Cytat:Zaraz, zaraz...skoro „najlepiej udokumentowane spośród konkurencji” są zabawy naukowców w Stwórcę
Tylko jedna osoba w tym wątku oczekiwała podania stworzenia sztucznego życia w laboratorium jako dowodu na abiogenezę. Ty.

Ja nie chciałem w to wchodzić, bo wiedziałem, jaki chwyt erystyczny zaraz odwalisz. Teraz Konq się musi użerać z tym klejnotem logiki w postaci odwrócenia kota ogonem

EOT z mojej strony, bo nie jestem w stanie dyskutować przy podwójnych standardach. Zrozum mnie: ani eksperymentów, ani pomiarów nie akceptujesz jako argumentów z naszej strony. Natomiast fałszywki ze strony dla ufologów łykasz jak pelikan bez sprawdzenia. Przekręcasz słowa dyskutantów. Migasz się od jakiejkolwiek weryfikowalnej tezy. Zawsze, kiedy argumenty zaczynają przeważać przeciwko twoim poglądom, zmieniasz temat: najpierw z potopu na węgiel C14, a teraz z węgla na abiogenezę.
Przy tym fałszywie zarzucasz mi poleganie na autorytetach, co mnie szczerze mówiąc obraża, bo wszelkiego rodzaju autorytetów nie znoszę jak psów

Dlatego sorry, ale nie chcę tego kontynuować. Jak zmienisz podejście - pogadamy.